Aankoopmakelaar Rotterdam

Uw deskundige en voordelige ondersteuning: de aankoopmakelaar.

Via internet hebt u wellicht al veel kennis vergaard over woningen en alles wat daarbij komt kijken. Misschien hebt u nog wat vragen. Of misschien hebt u nauwelijks een idee over hoe de zaken aan te pakken. Hoe dan ook, wij zijn als aankoopmakelaar in Rotterdam in staat om u professioneel te begeleiden en te adviseren op het niveau dat u wenst.

Het aankoopproces omvat meestal de volgende stappen:

  1. Woning zoeken
  2. Woning bezichtigen
  3. Onderhandelen aankoopprijs en voorwaarden
  4. Overdracht notaris

Gedurende deze stappen kunnen wij u op een professionele wijze begeleiden. Veelal vergissen mensen zich in de verkoopmakelaar en denken dat dit een neutrale persoon is die optreedt voor beide partijen. Dit is echter niet waar: de verkoopmakelaar treedt uitsluitend op voor de verkopende partij. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar worden uw belangen ook behartigd.

Tarief
Om het u gemakkelijk te maken hanteren wij een vast all-in tarief van slechts € 1.815,-. Veelal hanteren aankoopmakelaars een percentage van de aankoopprijs. Dit is echter nadelig voor de koper, omdat de aankoopmakelaar dan niet zal streven naar een zo laag mogelijke aankoopprijs. Immers: hoe hoger de aankoopprijs, hoe meer inkomen de aankoopmakelaar heeft. Door middel van een vast tarief bent u verzekerd van een optimale aankoopprijs.

Regel hier uw aankoopmakelaar!

Contact
Het is heel goed mogelijk dat u nog vragen hebt over onze werkwijze of service. Wanneer u onderstaand formulier invult zal een aankoopmakelaar contact met u opnemen voor het maken van een afspraak of voor het beantwoorden van vragen.


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)