Tarieven | Uw NVM Makelaar in Rotterdam

Uw makelaar in Rotterdam levert verschillende soorten taxaties. Hieronder treft u een overzicht aan van de taxaties en de tarieven die wij hiervoor hanteren.

Gevalideerd taxatierapport

Heeft u een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een hypotheek? Dan vraagt uw geldverstrekker altijd om een gevalideerd taxatierapport. Wij hanteren all – inclusive* tarieven.

Woningwaarde tot € 500.000,- woningwaard vanaf € 500.000,-
Woonhuis € 547,46 Op aanvraag
Appartement € 582,47 Op aanvraag

Standaard taxatierapport

Er zijn ook gevallen waarbij een NWWI taxatierapport niet nodig is. Hierbij volstaat een taxatie met een standaard taxatierapport. Wij hanteren all – inclusive* tarieven.

Woningwaarde tot € 500.000,- Woningwaarde vanaf € 500.000,-
Woonhuis € 499,13 Op aanvraag
Appartement € 534,13 Op aanvraag

Opslagen

Een taxatierapport ter behoeve van een appartement rekenen wij een toeslag van: € 49,-.
Een taxatierapport voor een nieuw te bouwen woning rekenen wij een toeslag van: € 99,-.

* Onze all-inclusive tarieven zijn inclusief kadasterkosten, administratiekosten en BTW. Eventuele gemeentelijke leges zijn niet opgenomen in dit all-inclusive tarief.

Kadaster

Indien aanwezig voegen wij altijd een uittreksel van de kadastrale kaart en een kadastraal bericht van het perceel aan het taxatierapport toe. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een overzicht van referentieobjecten uit de directe omgeving aan het rapport toe te voegen.

Aankoopbegeleiding

Wie wil er nou niet genieten van een zorgeloze aankoop. Ervaar minder stress door het inschakelen van onze aankoopbegeleiding. Onze ervaren aankoopmakelaars weten precies wat er op welk moment van hen wordt verwacht. Ons tarief voor de aankoopbegeleiding is € 1.815,-

Verkoopbegeleiding

Een woning te koop zetten is één, maar een woning op de juiste manier te koop zetten vraagt om een hele andere benadering. Onze verkoopmakelaars staan u graag bij in dit proces. Wanneer u graag gebruik wenst te maken van onze aankoopbegeleiding, vraag dan hier een offerte aan.

Schakel ons vandaag nog in!!