Taxatie in Rotterdam

U wilt de waarde weten van uw woning om voor u bekende redenen. Een taxatie geeft u hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Wij zijn als makelaar / taxateur actief in heel Rotterdam en omgeving.  

U bent op zoek naar een goedkope NWWI taxateur in Rotterdam voor een taxatie / taxatierapport
Wij voldoen als makelaar taxateur aan alle voorwaarden waardoor ons taxatierapport altijd zal worden geaccepteerd. Tevens hanteren wij scherpe taxatie tarieven voor een taxatierapport in Rotterdam en omgeving. Ook voor een NWWI taxatierapport zijn wij een goedkope partner. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

  • Branchevereniging NVM (regio Rotterdam)
  • Taxatieregister NRVT
  • Taxatiekeurmerk NWWI
  • Taxatiekeurmerk TaxatieUnie

Makelaars die lid zijn van de branchevereniging NVM hebben de verplichting een periodieke hercertificering te ondergaan. Zo blijft de kwaliteit van hun kennis gewaarborgd. De makelaar / taxateur is dus als erkend taxateur bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren.

Makelaars hanteren strikte regels bij het maken van een taxatie. Deze wordt dan ook veelal door de geldverstrekkende instellingen in Nederland en daarbuiten erkend. Ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) erkent taxaties van makelaars die zijn aangesloten bij de grootste branchevereniging van makelaars en aangesloten zijn in het taxatieregister NRVT.

Tarieven taxatie in Rotterdam

  • Standaard taxatie: € 412,50 excl. btw
  • NWWI taxatie: € 452,45 excl. btw
  • NHG taxatie: € 452,45 excl. btw

Opslagen:

Een taxatierapport met waarde na verbouwing rekenen wij een toeslag van: € 49,- incl. BTW.
Een taxatierapport voor een nieuw te bouwen woning rekenen wij een toeslag van: € 99,- incl. BTW.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief de bijkomende kadasterkosten en standaard leges. Eventuele bodeminformatie is afhankelijk van de gemeente. Indien hier kosten aan zijn verbonden wordt dit 1op1 doorgegeven.

Taxatie aanvragen
U kunt uw taxatieaanvraag online doorgeven via het contactformulier op onze site.