NWWI taxatie / taxatierapport / taxateur in Rotterdam

Het NWWI is in 2009 opgericht om hypotheek geldverstrekkers, intermediairs en consumenten inzicht te bieden in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het WEW. Het Waarborgfonds Eigen Woningen is de uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

De validatie (controle) van het taxatierapport binnen het NWWI wordt uitsluitend door ervaren en gecertificeerde taxateurs gedaan. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Door deze voortdurende controle van taxaties en taxateurs is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI keurmerk gegarandeerd.

Uw taxateur in Rotterdam kan ook een NWWI taxatie / taxatierapport voor u uitbrengen. Kijk op onze taxatiepagina voor onze goedkope NWWI taxatie tarieven.